середу, 1 квітня 2009 р.

Погода: у четвер знову падатиме сніг, щоправда вночі

КИЇВ, 1 квітня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Вперта зима ніяк не хоче залишити Україну до наступного зимового сезону: то посилає крижані північні вітри, то час від часу витрушує зі своїх спорожнілих рукавів рештки снігових запасів. От і завтра, 2 квітня, вона знову спробує нагадати про своє існування, повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу синоптики Українського гідрометцентру.

Згідно з їхнім метеопрогнозом, завтра на всій території країни переважатиме мінлива хмарність без істотних опадів. Лише вночі на півночі Лівобережжя, вдень у східних областях пройде невеликий дощ, вночі подекуди з мокрим снігом. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря в більшості регіонів становитиме вночі 2-7° тепла, а вже 3 квітня в Україні, крім південної частини та Закарпаття, температура знизиться до 0-5° морозу. Вдень термометри реєструватимуть 8-13° тепла, в Криму та на Закарпатті 14-19° тепла. В Карпатах термометри покажуть уночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 3-8° тепла.

У Києві та області спостерігатиметься мінлива хмарність без істотних опадів. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2 квітня 2-6° тепла, 3 квітня 0-5° морозу; денна температура для четверга і п'ятниці становитиме 8-13° тепла.

Тривалість світлового дня 2 квітня становитиме рівно 13 годин.