суботу, 14 березня 2009 р.

Погода: у понеділок почасти і дощитиме, і сніжитиме - Укргідрометцентр

КИЇВ, 14 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Початок наступного тижня, який припадає на понеділок, 16 березня, особливих змін у синоптичну обстановку не внесе - так само майже на всій території України пройдуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в Українському гідрометцентрі.
За словами синоптиків, цього дня у західних областях пройде невеликий мокрий сніг. Температура повітря в цих краях становитиме вночі 0-5° морозу, вдень 2-7° тепла, на Закарпатті до 10° тепла. Найхолодніше в Карпатах - там термометри вночі покажуть 3-8° морозу, вдень близько 0°.
На решті території 16 березня місцями йтиме сніг, мокрий сніг або дощ. Температура повітря становитиме вночі 0-5° морозу, на сході до 8° морозу, на півдні від 3° морозу до 2° тепла. Вдень у більшості регіонів країни термометри реєструватимуть 1-6° тепла; в Криму вночі 1-6°, вдень 5-10° тепла. Вітер у понеділок матиме північний або північно-східний напрямок, 5-10 м/с.
У Києві та області в понеділок переважатиме хмарна з проясненнями погода. Місцями пройде невеликий сніг. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря становитиме вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.
Тривалість світлового дня становитиме 11 годин 55 хвилин.