суботу, 21 березня 2009 р.

Погода на понеділок: на синоптичних фронтах змін немає

КИЇВ, 21 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Початок останнього тижня березня, що припадає на понеділок, 23 число, нічим особливим не відрізнятиметься від своїх сирих і прохолодних попередників: так само на всій території країни переважатиме хмарна з проясненнями погода і йтимуть опади різної інтенсивності. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили синоптики Українського гідрометцентру.
За їх прогнозом, над Україною цього дня йтимуть невеликі та помірні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. Вітер переважатиме західний, північно-західний, 7-12 м/с.
Температура повітря в більшості регіонів становитиме вночі 3-8° морозу, на північному сході до 10° морозу. Вдень повітря прогріватиметься до 1-6° тепла, на півдні та Закарпатті до 9° тепла. Найхолодніше в Карпатах - термометри реєструватимуть у цій місцевості вночі 5-10° морозу, вдень 2-7° морозу.
Хмарно з проясненнями буде і на Київщині. Вночі без істотних опадів, удень йтиме мокрий сніг та дощ. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу; вдень 1-6° тепла.
Тривалість світлового дня становитиме 12 годин 22 хвилини.