четвер, 19 березня 2009 р.

Викрито організовану группу з Рівненщини, яка впродовж 5 років викрадала автомобілі

РІВНЕ, 19 березня. (Віктор Мазаний - УКРІНФОРМ). Рівненські правоохоронці викрили організовану групу, яка викрадала автомобілі на території Рівненщини, Волині, Закарпаття і Сумщини впродовж п’яти років, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на начальника УМВС в області генерал-майора Ярослава Голомшу.
За його словами, очолював викрадачів мешканець Рівного, який мав дві судимості. Під час проведення обшуків у різних місцях вилучено 25 автомобілів, якими незаконно заволоділи злочинці, електронні пристрої для сканування сигналізації, засоби для злому замків запалювання, обріз мисливської рушниці та набої до неї, номерні знаки тощо.
Нині триває ідентифікація автомобілів. Вже встановлено, наприклад, що серед дев’яти з них є викрадені у Києві, Рівненській, Волинській областях, і навіть на території Франції.
У відповідності зі статтею 115 Кримінально-процесуального кодексу України, керівника групи та шестеро його спільників затримано, стосовно однієї особи обрано міру запобіжного заходу – підписку про невиїзд.