середу, 11 березня 2009 р.

Погода: у четвер дощі та мокрий сніг здебільшого пройдуть на заході країни та в Криму

КИЇВ, 11 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Перенасичені вологою атлантичні маси повітря продовжуватимуть атакувати терени України, викликаючи таким чином у наступні дні тижня опади у вигляді дощу. Не стане винятком у цій синоптичній ситуації і день наступний - четвер, 12 березня, хоча здебільшого опади пройдуть на заході країни та в Криму. Про такий метеопрогноз на наступну добу кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили синоптики Українського гідрометцентру.

Згідно з цим повідомленням, завтра на більшій частині території країни буде без істотних опадів, лише у західних областях пройдуть невеликі опади у вигляді дощу та мокрого снігу. В Криму пройде сильний дощ. На дорогах західних областей подекуди наростатиме ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря в більшості регіонів становитиме вночі від 4° морозу до 1° тепла, на узбережжі морів до 5° тепла. Вдень термометри на більшій частині території країни реєструватимуть 3-8° тепла, у південній частині 7-12° тепла.

У Києві та області 12 березня буде без істотних опадів. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 3-8° тепла.

Тривалість світлового дня становитиме 11 годин 36 хвилин.