четвер, 26 березня 2009 р.

Погода на п'ятницю: опади припиняться і значно потепліє

КИЇВ, 26 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. День, про який так довго мріяли і говорили, нарешті настав: наступної доби майже на всій території України припиняються опади і зросте температура повітря. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили синоптики Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, лише у східних областях, Криму та Приазов'ї цього дня пройдуть невеликі опади, переважно у вигляді дощу. Вітер у західній половині буде переважно південний, на решті території північно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря в більшості регіонів країни становитиме вночі 2-7° морозу, у південній та східній частині від 2° морозу до 3° тепла, на півдні Криму до 6° тепла. Вдень термометри показуватимуть 4-9° тепла; 28 березня в Україні, крім півночі Лівобережжя, температура повітря зросте ще на 2-4°.

Без опадів у п'ятницю день мине і на Київщині. Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 4-9° тепла; у суботу вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 7-12° тепла.