вівторок, 24 березня 2009 р.

Низка слідчих дій чекає на колишнього голову Львівського адмінсуду Ігоря Зварича у місцевому СІЗО

ЛЬВІВ, 24 березня. (Ігор Бачун - УКРІНФОРМ). Після столичного у слідчому ізоляторі рідного міста опинився екс-голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич. Його доставили сюди, оскільки апеляційний суд Київської області не взяв до уваги загострення гіпертонічної хвороби скандального служителя Феміди і не задовольнив клопотання щодо зміни утримання під вартою на підписку про невиїзд.
Інтереси колишнього керівника суду, котрий майже два з половиною місяці перебував у розшуку, нині представляє адвокат Ігор Савка. Він замінив свого колегу Володимира Косенка, якого затримано за звинуваченням у причетності до фактів хабарництва в особливо великих розмірах. Саме на Косенка посилався Ігор Зварич під час своєї прес-конференції, заявивши, що знайдені 1,9 мільйона доларів йому позичив адвокат-бізнесмен.
Як повідомив журналістам Ігор Савка, йому відомо, що підзахисний зараз перебуває у львівському СІЗО. Однак з ним він ще не зумів побачитися і поспілкуватися, при цьому не знає, коли зможе це зробити.
У Львові на затриманого чекає низка слідчих дій, ставки віч-на віч з іншими учасниками у справі та свідками.