четвер, 19 березня 2009 р.

На Хмельниччині правоохоронці виявили у педофіла ще й вибухівку та фальшиві долари

ІЗЯСЛАВ Хмельницької області, 19 березня. (Володимир Захар'єв - УКРІНФОРМ). Правоохоронці міста Ізяслав Хмельницької області затримали місцевого пенсіонера, який мав пристрасть до фотографування у непристойних позах 10-12-річних дівчаток. Але окрім фотокарток та плівок, за інформацією відділу зв'язків з громадськістю УМВС України у Хмельницькій області, на його квартирі вони виявили ще й вибухівку та фальшиву валюту, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Колишній офіцер Збройних сил та учасник війни в Афганістані зберігав 4 кілограми вибухової речовини, 32 капсуля-детонатори, майже 38 метрів вогнепровідного шнура, 17 електродетонаторів, підривну машинку, три підривника та високоякісні кольорові ксерокопії валюти номіналом 10 та 5 доларів.
За словами чоловіка, все це він знайшов на вулиці і не встиг передати у райвідділ міліції. Підробки доларів йому, наче б то, презентував сусід. Фотокартки з оголеними дітьми він взагалі не вважає непристойними.
Міліціонерів здивувала також і захламленість його помешкання старими речами. Тому, враховуючи усі обставини, вони попросили фахівців провести психіатричну експертизу затриманого.
Правоохоронці порушили проти екс-офіцера кримінальну справу за п'ятьма статтями Кримінального Кодексу України.