суботу, 28 березня 2009 р.

Погода: у понеділок знову задощить

КИЇВ, 28 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Кількаденна серія безопадних днів наступного понеділка буде перервана. Знову в Україну прийдуть дощі, в Карпати - з мокрим снігом. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в Українському гідрометцентрі.
Цього дня, згідно з прогнозом синоптиків, на більшій частині території країни переважатиме мінлива хмарність. Дощі здебільшого пройдуть у західних областях, там же прошумлять окремі грози. У північних та місцями в центральних областях пройде невеликий дощ. Вітер південно-східний та південний, 7-12 м/с, в західних областях пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.
Температура повітря на більшій частині території країни становитиме вночі 2-7° тепла, на півдні країни - 2-6 градусів вище нуля, в Карпатах близько 0°; вдень воно прогріється до 10-15°. У південній та східній частині термометри реєструватимуть 13-18° тепла, в Карпатах 3-8° тепла.
У Києві та області в понеділок переважатиме мінлива хмарність. Пройде невеликий дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-6° тепла, вдень 11-13° вище нуля.