середу, 18 березня 2009 р.

Погода на четвер: і дощ, і сніг, і рвучкі північно-східні вітри

КИЇВ, 18 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. У наступні дні погода в Україні погіршиться - знизиться температура повітря, пройдуть рясні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Не стане винятком і наступний день - четвер, 19 березня. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, цього дня на більшій частині території країни йтиме мокрий сніг та сніг, у південній, центральній частині місцями пройдуть сильні опади, тут наростатиме ожеледь, відбуватиметься налипання мокрого снігу.
Вітер у західних та північних областях північно-східний, на решті території південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.
Температура повітря в більшості регіонів становитиме вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла; на півдні вночі 0-5° тепла, вдень повітря прогріється 3-8° тепла. Найхолодніше в Карпатах - у цих краях термометри реєструватимуть уночі 3-8° морозу, вдень 0-3° морозу.
У Києві та області часом йтиме мокрий сніг та сніг, місцями відбуватиметься налипання мокрого снігу. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла.
Тривалість світлового дня становитиме 12 годин 6 хвилин.