вівторок, 10 березня 2009 р.

Погода: початок другої декади березня істотних змін у синоптичну ситуацію в Україні не внесе

КИЇВ, 10 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Початок другої декади березня істотних змін у синоптичну ситуацію на теренах країні не внесе: так само небо вкриватимуть густі хмари, йтимуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу, південно-західні вітри раз у раз надсилатимуть повітряні маси, перенасичені вологою Атлантики. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, у середу, 11 березня, на більшій частині території країни йтимуть невеликі дощі, часто з мокрим снігом. У південній частині України та в Криму опадів не передбачається. Вітер південно-західного напрямку, 5-10 м/с.
Температура повітря у більшості регіонів становитиме вночі від 3° морозу до 3° тепла, на крайньому півдні - до 5° тепла. Вдень повітря прогріється до 2-8° тепла, у південній частині та на Закарпатті до 6-12° вище нуля.
Часом невеликі опади прогнозують синоптики Укргідрометцентру у Києві та столичній області. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря становитиме вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла.