вівторок, 24 березня 2009 р.

Завідуюча Миргородським відділенням "Райффайзен Банк Аваль" привласнила $0,5 млн грошей клієнтів

ПОЛТАВА, 24 березня. /Сергій Пустовіт - УКРІНФОРМ/. Оголошена у міжнародний розшук у зв'язку з втечею завідуюча Миргородським відділенням банку "Райффайзен Банк Аваль" Лариса Толмачова має при собі не менше півмільйона доларів своїх VIP-клієнтів, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМУ з посиланням на ВЗГ ГУМВС Полтавщини.
У процесі розпочатого і ще триваючого слідства міліція називала різні суми грошей, привласнених Толмачовою. Це було пов'язано з усе зростаючою кількістю звернень до правоохоронців ошуканих вкладників. На сьогодні, за уточненими даними, потерпілими є 9 осіб, а сума вкрадених у них грошей складає 465 тисяч доларів і 300 тисяч гривень.
Згідно з свідченнями вкладників, завідуюча Миргородським відділенням банку "Райффайзен Банк Аваль" самостійно оформляла їм депозити. При цьому, вони не звертали увагу на те, що Толмачова при укладанні угод не пропускала віддану їй готівку через касу банку.
Пошук шахрайки, яка перетнула кордон у Луганській області і виїхала в Росію, триває. Міліція вже порушила кримінальну справу за фактом розкрадання грошей в особливо великих розмірах. Очевидно, буде порушено ше кілька кримінальних справ, зокрема, за шахрайство.