вівторок, 3 березня 2009 р.

Погода на середу: уночі морози - вдень відлига

КИЇВ, 3 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Наступна доба середи, 4 березня, різких змін у синоптичну обстановку на теренах України не внесе - як і раніше, на більшій частині території країни вночі переважатимуть мінусові температури, а вдень ртутний стовпчик термометра здебільшого наближатиметься до нуля і трохи вище. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли в Українському гідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, у середу в Україні переважатиме мінлива хмарність без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с, у західних областях пориви 15-20 м/с.

Температура повітря у східних областях становитиме вночі 5-10° морозу, вдень термометри покажуть від 3° морозу до 2° тепла. На решті території термометри реєструватимуть уночі 1-6° морозу, на узбережжі морів та Закарпатті 0-4° тепла. Вдень повітря прогріється до 1-6° тепла, на Закарпатті та крайньому півдні до 7-12°.

У Києві та області переважатиме мінлива хмарність без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла.