із нижчим рівнем IQ, ніж їх однолітки, які харчуються повноцінно.Про це повідомляє dailymail.co.uk.
Залежність зниження рівня IQ від нездорової їжі довели дослідження, які проводив Лондонський університет. Для експерименту відібрали 4 тисячі шотландських дітей від 3 до 5 років.
У результаті дослідження з'ясували, що батьки з високим соціально-економічним статусом дають своїм дітям страви, приготовані зі свіжих продуктів, що позитивно позначається на їх IQ. А ось у батьків із низьким соціальним статусом діти частіше вживають нездорову їжу, що призводить до зниження рівня інтелекту.
При цьому, вважають медики, дослідження вимагає додаткового часу, аби упевнено розпочати гучні кампанії, направлені на зниження кількості споживаного дітьми фаст-фуда.
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1760593
А куди без цієї "швидкої" їжі? А щодо рівня інтелекту, то часто-густо у "забезпечених" діти не вирізняються "високими знаннями" навіть з елементарних предмет
ВідповістиВидалитиК счастью, таких детей не так много.
ВідповістиВидалитиВід фаст-фуда нікуди не дінешся... а про рівень IQ у дітей - це просто збіг... забезпечені дітлахи мають більше можливостей для розвитку, ніж бідні діти...
ВідповістиВидалити