неділю, 2 серпня 2009 р.

У понеділок переважатиме суха і сонячна погода

КИЇВ, 1 серпня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Початок наступного тижня особливих метеорологічних змін у погоду не внесе: так само світитиме сонце і лише місцями проходитимуть дощі та грози. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, у понеділок, 3 серпня, на більшій частині території країни переважатиме суха сонячна погода. Невеликі короткочасні дощі пройдуть лише у східній половині країни та подекуди в північно-західній частині країни. На решті території буде переважно без опадів. Вітер північний з переходом у західній половині на південно-східний, 5-10 м/с.
Температура повітря становитиме в більшості областей уночі 12-17°, на узбережжі морів до 21°, у західних та північних областях місцями 7-10° тепла. Вдень термометри показуватимуть 24-29°, в Криму, південних, східних областях, на Закарпатті, Прикарпатті та Волині місцями 30-33°.
У Києві та області переважатиме мінлива хмарність. Уночі опадів не передбачається, вдень подекуди пройде невеликий короткочасний дощ, місцями прошумить гроза. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 22-27°.