пʼятницю, 28 серпня 2009 р.

Новий п'ятизірковий готель InterContinental Kyiv прийматиме гостей Євро-2012

КИЇВ, 28 серпня. (Валерій Івасків - УКРІНФОРМ). Новий п'ятизірковий готель InterContinental Kyiv, єдиний п'ятизірковий готель класу "люкс", відкритий в Україні останнім часом, зможе гідно прийняти учасників і гостей Євро-2012. Про це заявив на прес-конференції з приводу офіційного відкриття готелю генеральний менеджер InterContinental Kyiv Леон Ларкін.

За його словами, розташований у самому серці столиці України, InterContinental Kyiv налічує 272 номери класу "люкс", включаючи 5 посольських апартаментів, а також ексклюзивні королівські апартаменти і ще більші за розміром президентські апартаменти, обидва з виглядом на Михайлівський собор. Площа президентських апартаментів становитиме 314 кв. м, королівських - 212 кв. м, апартаментів - 80 кв. м, номерів "люкс" - 72 кв. м. Президентські апартаменти оснащені системою безпеки й індивідуальним ліфтом. Вони були спеціально спроектовані для візитів глав держав і осіб, які займають найвищі посади. "Всі номери й апартаменти виконані в класичному стилі, меблі створені знаменитим британським дизайнером Девідом Салмоном, кімнати оснащені шовковими портьєрами і гобеленом світло-синього кольору із золотими і бордовими елементами з деталями з дерева. Також апартаменти оснащені новітніми технологіями для бізнесу і відпочинку, включаючи швидкісний безпроводовий Інтернет, плазмові телевізори від Philips, док-станції iPod і IP-телефони Cisco. Ми впевнені, що наш готель виберуть представники УЄФА, учасники і гості Євро-2012", - вважає Леон Ларкін.

Три ексклюзивні ресторани InterContinental Kyiv запрошують гостей скуштувати страви видатного шеф-кухаря Ектора Хіменес-Браво. Comme il faut - ресторан французької кухні, який передає дух традиційного паризького ресторану Cafe de la Paix в InterContinental Paris Le Grand. Olivera - ресторан італійської і середземноморської кухні з великою відкритою кухнею. Красивий інтер'єр ресторану доповнюють меблі в стилі декадансу. Родзинкою ресторану є можливість для гостей поспілкуватися безпосередньо з шеф-кухарем. Атмосфера змінюється на ще шикарнішу в суперсучасному панорамному барі-ресторані b-hush, де гості й учасники Євро-2012 можуть випити шампанського, скуштувати ікру і морепродукти, а також помилуватися прекрасними краєвидами історичного центру Києва. Ресторан, який має відкриту мебльовану терасу з видом на Михайлівську площу, стане улюбленим місцем гостей столиці.

Наш великий зал для урочистостей InterContinental Kyiv - без єдиної колони - є найбільшим і найкращим за технічним оснащенням у столиці і вміщає до 450 гостей. Також у готелі є конференц-зал на 800 посадочних місць, оснащений за останнім словом техніки, чудовий SPA-центр, клуб здоров'я, а також критий басейн. Приєднавшись до великої команди колег із 160 різних міст світу, наш головний консьєрж спілкуватиметься з гостями ще до їх прибуття в готель з допомогою інтерактивних інформативних веб-сайтів і відеоконференцій, додав генеральний менеджер InterContinental Kyiv.

На закінчення генеральний менеджер InterContinental Kyiv Леон Ларкін запевнив, що п'ятизіркові готелі брендів InterContinental Hotels & Resorts і Crowne Plaza Hotels & Resorts також будуть побудовані і в інших містах України.

До відома, архітектура і дизайн - 11-ти поверхового будинку готелю були спроектовані відомим українським архітектором Сергієм Бабушкіним. Загострений фасад із скла і мармуру, спроектований українським скульптором Михайлом Ревою й увінчаний триметровою статуєю грецької богині Ніки - це майстерне поєднання елементів класичного і сучасного стилів. Інтер'єр готелю, розроблений знаменитим британським дизайнером Джоном Твіді, передає особливий погляд художника на багату спадщину цієї місцевості. Гостей і відвідувачів готелю зустрічатиме елегантне оздоблення, що нагадує благородні українські житла. Резидентське лоббі і громадські зони прикрашені кремовою і блідо-рожевою мармуровою підлогою, колонами з чорного мармуру, італійськими меблями ручної роботи Армандо Ро, вишуканими портьєрами, західноєвропейськими предметами мистецтва й освітлювальними приладами.

Довідка. Готельна мережа InterContinental Hotels & Resorts налічує 158 готелів у майже 60 країнах світу. Компанія існує більш як 60 років. Загалом IHG - це більш як 4 200 готелів і 630 тисяч номерів майже в 100 країнах світу. Групі належать такі бренди, як InterContinental Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Holiday Inn Hotels and Resorts, Holiday Inn Express, Staybridge Suites, Candlewood Suites і Hotel Indigo. Крім того, компанія керує найбільшою в світі програмою лояльності Priority Club Rewards, яка налічує 44 мільйони членів. У найближчому майбутньому IHG планує відкрити більш як 1 700 готелів і створити 140 тисяч робочих місць. InterContinental Hotels Group PLC - холдингова компанія, зареєстрована у Великій Британії.

Власником будинку готелю InterContinental Kyiv виступає ТОВ "Ярославів Вал" (Київ), яке здійснювало будівництво. Розробка проекту готельного комплексу по вул.Велика Житомирська, 2-а, велася з 2001 року. У 2003 році він був узгоджений, однак повторно розглядався в 2004-му і 2005 роках. Будівництво розпочалося на земельній ділянці, яку було відведено Міністерству закордонних справ України, а "Ярославів Вал" виступив інвестором.