вівторок, 25 серпня 2009 р.

У Житомирі у смітниковому баку оперативники виявили труп зниклої вранці 21 серпня дівчинки

ЖИТОМИР, 25 серпня. /Наталія Міжигурська - УКРІНФОРМ/. В одному з мікрорайонів Житомира у смітниковому баку оперативники виявили труп зниклої вранці 21 серпня дівчинки. Про це повідомили сьогодні в прес-службі УМВС України в області, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

Як повідомив т.в.о. начальника УМВС України в Житомирській області Сергій Талько, до розшуку дівчинки після дзвінка її матері про зникнення дитини було задіяно додаткові сили міліції. По тривозі був піднятий особовий склад Богунського РВ, за прикметами зниклої були орієнтовані всі патрульні наряди, що несли службу у цей час. Слідчо-оперативні групи райвідділу та УМВС розпочали першочергові дії по встановленню місцезнаходження дитини.

За словами Сергія Талька, оперативники відпрацьовували коло знайомих та друзів неповнолітньої, з якими вона упродовж останнього часу спілкувалась. Оглянувши, за рішенням суду, одне з помешкань, працівники карного розшуку вилучили речові докази, що вказували на причетність до скоєння злочину 14-літнього житомирянина. Наразі хлопця затримано. Підозрюваний перебуває у приймальнику-розподільнику для неповнолітніх при УМВС України в області.

За цим фактом порушено кримінальну справу. Розслідування обставин загибелі неповнолітньої житомирянки триває.