суботу, 29 серпня 2009 р.

В Одесі пройде перше в Україні безалкогольне "Весілля на продаж"

КИЇВ, 28 серпня. (Людмила Артюх - УКРІНФОРМ). Перше публічне безалкогольне весілля відбудеться 5 вересня в Одесі. Провести показне безалкогольне весілля вирішили молоді одесити маркетолог Віктор Шолошенко і копірайтер Наталія Ковригіна, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
"Для нас майбутнє весілля швидше соціальний проект. Наша ідея - показати на наочному прикладі, що будь-яке свято, а особливо весілля цілком реально відсвяткувати без вживання алкоголю", - повідомив наречений Віктор Шолошенко.
Унікальність даного весілля також і в тому, що для організації свята не використовуються гроші. "Так, ми виставили весілля "на продаж" і знайшли підтримку. Все, що буде: напої, вбрання, пригощання, транспорт - допомога спонсорів. Головні наші партнери - українська фірма соків і одеське весільне агентство", - підкреслив В. Шолошенко.
Молоді одесити також повідомили, що вони заручилися підтримкою одеської міської влади, завдяки чому їх масове весілля відбудеться в альтанці відомого історичного центру Одеси в Горсаді.
"Ми запрошуємо не тільки одеситів, але і всіх українців приїхати на наше свято. Так, це буде шоу, але головна наша мета - створити моду на безалкогольні весілля", - розказала наречена Наталя Ковригіна.
Весілля готується в рекордний термін - 30 днів. Під час свята, 5 вересня, планується встановлення українського рекорду - "Весілля з найбільшою кількістю гостей".