пʼятницю, 21 серпня 2009 р.

Влада Алушти дозволила мавпі "працювати" фотомоделю

СІМФЕРОПОЛЬ, 21 серпня. /УКРІНФОРМ/. Виконком міської ради Алушти дозволив мавпі "працювати" фотомоделю, відхиливши протест міського прокурора на видачу дозволу приватній підприємниці, згідно з яким та надавала фотопослуги з використанням тварини.

"Прокурор, як випливає з протесту, вказував на неналежне утримання цієї нещасної мавпи. До того ж, він вважає, що такий вид діяльності може вплинути на середовище тварин, на стан тваринного світу", - прокоментував ситуацію для сайту Е-Крим заступник начальника юридичного управління виконкому Юрій Кукушкін.

Як передає УКРІНФОРМ, комісія з торгівлі міськради перевірила інформацію прокурора і не угледіла поганого впливу даного виду бізнесу на навколишній тваринний світ. Мавпа утримується у хороших умовах, має всі необхідні ветдовідки і перебуває на обліку у ветлікарні.

Щодо бізнесменши, то на відміну від інших колег, які займаються подібним бізнесом, вона сама захотіла узаконити свою діяльність. "Я вважаю, що логічно і правильно у даному випадку піти назустріч і підтримати прояв законопокірності підприємця", - зауважив Ю. Кукушкін.