четвер, 20 серпня 2009 р.

"Донбас Арену" відкриє відома американська співачка Бейонсе

КИЇВ, 20 серпня. /УКРІНФОРМ/. Відома американська співачка Бейонсе візьме участь в урочистій церемонії відкриття "Донбас Арени", яка відбудеться у Донецьку 29 серпня. Це буде перший концерт співачки в Україні.

Відкриття нової футбольної арени обіцяє стати грандіозною подією. Організацією церемонії опікується відома італійська компанія K-Events, в особистому заліку якої - церемонії відкриття і закриття Олімпійських ігор в Турині 2006 року та ін.

"Церемонія, яку ми готуємо - великий, складний і дуже цікавий проект, і концерт зірки - його невід'ємна частина, - сказав генеральний директор ФК "Шахтар" (Донецьк) і голова організаційного комітету церемонії відкриття "Донбас Арени" Сергій Палкін прес-службі "гірників". - Я радий, що Бейонсе - зірка зі світовим ім'ям - прийняла запрошення виступити на відкритті "Донбас Арени". Незважаючи на щільний гастрольний графік, вона відразу погодилася приїхати у Донецьк. Її концерт - подарунок клуба та його президента болільникам, місту, країні. Думаю, для всіх болільників "Шахтаря" її концерт стане справжнім святом і, безсумнівно, прикрасою Гранд-шоу".

Концерти Бейонсе очолюють рейтинги найуспішніших шоу цього року. Транслювати урочисту церемонію відкриття "Донбас Арени" буде телекомпанія ТРК "Україна".