суботу, 29 серпня 2009 р.

Присутність гарних жінок у колективі підвищує продуктивність праці

КИЇВ, 29 серпня. /УКРІНФОРМ/. Споглядання дівчат в бікіні не тільки приносить сучасному чоловіку естетичну насолоду, але й викликає активізацію роботи головного мозку і підвищення загального інтелектуального рівня. Таке несподіване відкриття зробили фахівці з дослідницького центру "Рейн Дизайн", повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на ІТАР-ТАСС. Звіти про їх роботу публікує лондонська газета "Дейлі стар".
Як виявилося, під час спостереження за пляжними красунями, у сильної половини людства на 31 відсоток підвищується розумова концентрація і швидкість реакції нервової системи. Іншими словами, організм приходить у стан підвищеного тонусу, що позитивно впливає на головний мозок, зазначають вчені.
"Ми були вражені отриманими результатами", - заявив керівник робіт Блек Квін. "Згідно з традиційною точкою зору, красиві жінки відволікають увагу. Однак виявилося, що це не так. Навпаки, їх присутність сприяє концентрації уваги і підвищенню загальної працездатності чоловіка", - зазначив він.
У зв'язку з цим британські соціологи радять бізнесменам приймати на роботу симпатичних молодих жінок з тим, щоб підвищити в колективі продуктивність праці і сприяти активізації його інтелектуального потенціалу, що особливо важливо в період нинішньої кризи.