середу, 19 серпня 2009 р.

Роберт Родрігес доручить російському морпіху битися з Хижаками

КИЇВ, 19 серпня. /УКРІНФОРМ/. Автори фільму "Хижаки", який має відродити знамениту кінофраншизу, Роберт Родрігес і Німрод Антал відправлять у бій з інопланетними мисливцями інтернаціональний загін, у складі якого опиниться і російський морський піхотинець. Про це повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на ресурс LatinoReview, що ознайомився з планами з підбору акторів на головні ролі.

У загоні також будуть "чорношкірий військовослужбовець", "солдат азіатської зовнішності" і "латиноамериканський військовий".

Разом вони битимуться з Хижаками на їх рідній планеті. В основі сценарія картини буде сюжет, придуманий Робертом Родрігесом ще в 1994 році.

Зйомки фільму стартують 28 вересня 2009 року і пройдуть на студії Troublemaker Studios. Картина вийде в прокат у середині 2010 року.

Оригінальний фільм Мактірнана вийшов у 1987 році. Він розповідав про групу американських спецназівців, яких закинули в джунглі Південної Америки для проведення спецоперації. Там вони стикаються з інопланетним мисливцем. Арнольд Шварцнеггер грав роль командира підрозділу на прізвисько Датч. При бюджеті в 15 мільйонів доларів картина зібрала близько 100 мільйонів.

У 1990 році було випущене продовження, в якому знімався Денні Гловер. Касові збори цього фільму виявилися вдвічі менші, а сам він отримав несхвальні відгуки критиків.

З часом було знято кілька фільмів за мотивами популярної комп'ютерної гри "Чужий проти Хижака".