середу, 26 серпня 2009 р.

Чернівецький таксист більш як 70 разів потрапляв на "гачок" працівників ДАІ за порушення правил дорожнього руху

ЧЕРНІВЦІ, 26 серпня. /Наталія Команяк - УКРІНФОРМ/. Протягом останніх чотирьох років 37-річний таксист, який працює за договором у міській службі "Салют Таксі", більш як 70 разів попадав на "гачок" працівників Державтоінспекції за порушення правил дорожнього руху. Як повідомили УКРІНФОРМу в УДАІ УМВС України в Чернівецькій області, відносно нього винесено постанови про правопорушення на загальну суму майже 17 тисяч гривень (включаючи витрати з виконавчого провадження).

Мешканець с.Тереблече Чернівецької області 16 разів не виконав вимоги дорожніх знаків, 14 разів перевищив швидкість руху, у восьми випадках порушив правила обгону. Крім того, таксист не звертав увагу на сигнали світлофора, правила проїзду перехресть тощо. Все це могло б спричинити створення небезпеки для учасників дорожнього руху. Адже водій, який надавав послуги з перевезення пасажирів, не лише порушував правила, а й наражав себе та інших людей на небезпеку.

На даний час жодної копійки боржник не сплатив. Тож працівники ДАІ були змушені розшукати злісного порушника. Автомобіль поставлено на штрафмайданчик райвідділу УМВС. У водія вилучено посвідчення, а його самого направлено на перескладання іспиту з ПДР.