понеділок, 22 вересня 2008 р.

Найкращим в Україні визнано полтавський «живий хліб»

ПОЛТАВА, 11 вересня. /Людмила ТатариноваУКРІНФОРМ/. «Живий хліб» Полтавського хлібокомбінату на Всеукраїнському конкурсі-виставці визнано кращим вітчизняним товаром року, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на прес-службу ОДА.
У масштабному конкурсі-виставці, якій відбувався у Києві в Національному комплексі «Експоцентр України», взяли участь 144 підприємства та організацій з усієї України. На ньому ВАТ «Полтавській хлібокомбінат» отримав статус «Виробник кращих вітчизняних товарів у 2008 році».
Переможця конкурсу відзначили за ексклюзивний і корисний «Живий хліб», якій немає аналогів в Україні.
Він випікається лише з натуральної вітчизняної сировини, без дріжджів, добавок барвників, поліпшувачів смаку та консервантів. Вдало підібрана рецептура забезпечує високу харчову цінність кожного різновиду «Живого хлібу».
Серед найпопулярніших у споживачів – «Дарунок». Спеціалісти стверджують, що завдяки інгредієнтам – куразі, родзинкам, горіхам, - хліб є скарбницею вітамінів, солей та мінералів.
Особливим є хліб «Баварський». Він виготовленій на хмелевій заквасці, завдяки якій до організму потрапляє майже 300 необхідних елементів.
Одна з останніх новинок підприємства - «Хліб сільській особливий». За смаком він нагадує старовинну паляницю, що пекли у печі. Виготовляється за класичною традицією, без додавання пресованих дріжджів. Оригінального смаку додає скоринка, присипана пряною харчовою сумішшю з кунжуту, часнику, паприки та інших спецій.
Бренд «Живий хліб» вже визнаний у Києві та Харкові.
А на ХІІ Міжнародній виставці «Хліб-2007» живий хліб назвали новою гордістю України європейського рівня.