понеділок, 8 вересня 2008 р.

У Херсоні жителі міста обміняли 70 кубометрів побутового сміття на 18 тонн кавунів та динь

ХЕРСОН, 8 вересня. /Ірина Староселець - УКРІНФОРМ/. У Херсоні у минулі вихідні жителі міста обміняли 70 кубометрів побутового сміття на майже 18 тонн кавунів та динь. Про це кореспонденту УКРІНФОРМу повідомили сьогодні у прес-службі ОДА.
Обмін сміття на баштанні відбувся у рамках акції «Очистимо Херсон від сміття», організованої в обласному центрі за ініціативи голови ОДА Бориса Сіленкова у рамках підготовки до Дня міста та святкування 230-річчя Херсона.
Як повідомляє прес-служба, найактивніше до цієї акції долучилися пенсіонери та діти. Вони принесли та обміняли основну частину сміття. За підсумками акції було зібрано і вивезено загалом 9 машин твердого побутового сміття.
Кавунами та динями проведення акції «Очистимо Херсон від сміття» забезпечили сільгоспвиробники з Голопристанського та Каховського районів, які безкоштовно надали її організаторам – управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства і Головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації близько 25 тонн продукції.
Кавуни та дині, які не обміняли на сміття (близько 7 тонн), були розвезені після закінчення акції по дитячих будинках обласного центру.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: