вівторок, 23 вересня 2008 р.

У Запоріжжі внаслідок ДТП жінку, яка стояла на зупинці, розірвало на частини

ЗАПОРІЖЖЯ, 23 вересня. (Лілія Клименко - УКРІНФОРМ). Сьогодні у Запоріжжі внаслідок ДТП жінку, яка стояла на зупинці, розірвало на частини, - повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
За словами начальника міського відділення профілактичної роботи ДАІ Віктора Середи, аварія сталася в центрі міста. 18-річний житель села Розумівка на автомобілі ВАЗ-2109 на величезній швидкості вилетів на зупинковий комплекс. На той момент на зупинці знаходилася 50-річна жінка. Її тіло потрапило між бампером автомобіля та деревом. Удар був такої страшної сили, що жінку розірвало на частини, двигун автомобіля вирвало і викинуло на проїжджу частину, а кузов відлетів за зупинковий комплекс. Фрагменти автомобіля розлетілися в радіусі кількох десятків метрів. Водія у тяжкому стані доставлено в реанімаційне відділення 5-ї міськлікарні.
Як відзначив Віктор Середа, у зв'язку із погіршенням погодних умов збільшилася кількість ДТП. За останніх кілька днів у Запоріжжі зареєстровано 30 дрібних ДТП та 5 серйозних аварій, 1 людина загинула та 12 госпіталізовано.