пʼятницю, 12 вересня 2008 р.

У Кіровограді судять голову селищної ради, звинуваченого ще й в організації «замовного» вбивства

КІРОВОГРАД, 8 вересня. (Юрій Сердюченко - УКРІНФОРМ). У Кіровограді розпочався суд над головою сільської ради, за звинуваченнями у хабарництві, а також в організації «замовного» вбивства, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу. Гроші за землю голова Пантаївської селищної ради Олександрійського району вимагав після звільнення з під варти за підпискою про невиїзд за організацію замовного вбивства.
За словами начальника УБОЗ УМВС України в області Олександра Колтиріна, 10 тисяч гривень посадовець вимагав у приватного підприємця за виділення ділянки для будівництва станції техобслуговування. Під час отримання хабара він і був затриманий правоохоронцями.
Крім хабарництва голову цієї селищної ради звинувачують в організації «замовного» вбивства, яке вдалося попередити співробітниками Кіровоградського УБОЗу. У результаті спецоперації було затримано замовника, посередника та виконавців вбивства керівника профспілки одного з Олександрійських підприємств. Як з»ясувалося під час слідства, його вбивство замовив генеральний директор фірми за 6 тисяч доларів двом раніше засудженим особам через голову селищної ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: