понеділок, 8 вересня 2008 р.

5 років проведе за ґратами директор ПП на Миколаївщині за ухиляння від сплати податків

МИКОЛАЇВ, 5 вересня. /Алла МірошниченкоУКРІНФОРМ/. 5 років проведе за ґратами директор одного з приватних підприємств на Миколаївщині за ухиляння від сплати податків.
Як повідомили у Державній податковій адміністрації Миколаївської області, 40-літній миколаївець раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за підробку документів, печаток, штампів та їх збут, але висновків не зробив. Будучи директором одного із приватних підприємств, навмисне вніс неправдиві дані про результати господарювання в податкові декларації й, підробивши звітні документи про проведення господарських операцій, ухилився від сплати податку на додану вартість і податку на прибуток. Внаслідок таких дій до бюджету не надійшло коштів на загальну суму 2,4 млн грн. Слідчим відділом податкової міліції ДПА в Миколаївській області по зазначеному факту була порушена кримінальна справа.
Суд визнав підприємця винним у здійсненні цих злочинів і призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади директора підприємств всіх форм власності строком на 3 роки та з конфіскацією всього майна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: