четвер, 18 вересня 2008 р.

На Чернігівщині порушено кримінальну справу проти водія, який після аварії укусив працівника ДАІ

ЧЕРНІГІВ, 18 вересня. /Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ/. У Чернігівській області перед судом постане чоловік, який, будучи нетверезим, розбив свою машину, а потім укусив за руку одного з працівників ДАІ, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
За інформацією Центру зв’язків з громадськістю УМВС в області, в повідомленні, яке отримали правоохоронці, йшлося, що під селом Шмаївка Чернігівського району перекинувся автомобіль. Коли вони прибули на місце аварії, то побачили розбите авто на узбіччі дороги, а в ньому - водія, що... мирно спав на передніх сидіннях. По "Москвичу" було видно, що він здійснив не один кульбіт, а по його власнику - що той добряче напідпитку. Навколо машини ходили якісь жінки, як потім з'ясувалось - мати горе-водія та фельдшер місцевого ФАПу.
Коли інспектори спробували розбудити чоловіка, це викликало у нього неконтрольовану агресію: водій став ображати їх нецензурними словами, а потім, накинувшись із кулаками, укусив одного за руку. Після цього став тікати до лісу. Аж під лісом його наздогнали і врешті-решт угамували. По тому доправили до лікарні для медичного засвідчення стану сп’яніння.
Проти горе-водія порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: