пʼятниця, 5 вересня 2008 р.

Чернігівська прокуратура виборюватиме жорсткіший вирок прослуховцям телефонних розмов

ЧЕРНІГІВ, 3 вересня. /Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ/. Прокуратура Чернігівської області не згодна з винесеним двом чернігівцям вироком за незаконне прослуховування телефонних розмов і готує на нього апеляцію. Таку позицію прокуратура зайняла з огляду на ступінь тяжкості вчинених злочинів, тривалість злочинних дій та особи засуджених, які є колишніми працівниками правоохоронних органів, пояснив прокурор області Анатолій Василевський.
Як повідомила прес-служба прокуратури, державні обвинувачі у справі пропонували організатора злочину засудити до 4-х з половиною років позбавлення волі, а виконавця - до 3-х з половиною. Натомість Куликівський районний суд першому дав 4 роки 8 місяців ув’язнення, другому - 4 роки, і обом - з іспитовим строком 2 роки.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, у серпні минулого року працівниками Управління СБУ в Чернігівській області була припинена діяльність злочинної групи, яка тривалий час на замовлення прослуховувала телефонні розмови держслужбовців, правоохоронців та підприємців Чернігова. Під час обшуку у зловмисників був вилучений цілий арсенал технічних засобів для прослуховування мереж стільникового зв'язку та приховані відеокамери. За допомогою цього обладнання було відстежено 63 тисячі розмов.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: