вівторок, 16 вересня 2008 р.

За каламутну воду - всього 10 тисяч

ЧЕРНІГІВ, 11 вересня. /Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ/. Дев’ять з половиною тисяч гривень штрафу доведеться сплатити комунальному підприємству "Чернігівводоканал" за подачу до квартир чернігівців каламутної питної води. Таку санкцію на підприємство наклало ДП "Чернігівстандартметрологія" після планової перевірки якості води, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Як повідомила прес-служба ДП "Чернігівсьандартметрологія", питна вода у Чернігові - об’єкт постійних суперечок. Керівництво водоканалу стверджує, що вона - найкраща в Україні, оскільки подається із артезіанських свердловин. Населення ж часто висловлює невдоволення, тому що з кранів вода тече то каламутна, то іржава.
І дійсно, на момент перевірки, проведеної відповідним відділом "Чернігівстандартметрології", на трьох із чотирьох станцій КП "Чернігівводоканал" вода не відповідала вимогам стандарту за показником "каламутність". Причому на водонасосній станції "Полуботки" каламутність перевищувала норму майже удвічі. Причина цього, вважають фахівці, - у порушенні технологічного процесу змішування питної води.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: