середу, 24 вересня 2008 р.

Хрест на демократичній парламентській коаліції поставив ужгородський ресторатор

УЖГОРОД, 24 вересня. /Ярослав Ядловський - УКРІНФОРМ/. Своєрідно відреагував на розпад парламентської коаліції відомий ужгородський ресторатор Павло Чучка: на символічному цвинтарі біля своєї корчми "Деца у нотаря" він встановив хрест із написом "Демократична коаліція. 29.11.07 -- 16.09.08". У такий спосіб пан Павло натякає, що відновлення старої коаліції вже неможливе.
Кандидат філологічних наук П.Чучка відомий на Закарпатті і як поет-гуморист, автор кількох жартівливих книг, один з організаторів фестивалю "Карпатський словоблуд". Та чи не найбільше знають його як власника популярного закладу громадського харчування - ресторану-корчми "Деца у нотаря". Тут усе пройняте гумором і сміхом: можна побачити "Пивбазу НАТО", бездонне відро з написом "Закрома Родіни", на стіні - глобус Закарпаття... Навіть у вбиральнях, даруйте, є три пісуари: окремо для пива, вина та горілки...
Гості, серед яких багато туристів, неодмінно відвідують і символічний цвинтар, де є могили "нечесного офіціанта", "відвідувача, який забув розрахуватися" і т.д. Останнім часом тут з'явилися "політичні" могили, одна з них присвячена й зруйнованій демократичній коаліції в парламенті.