четвер, 28 жовтня 2010 р.

Девід Хей має намір провести поєдинок з Кличком наступного року

Під час нещодавнього інтерв'ю для радіо BBC London 94.9, діючий чемпіон світу з боксу за версією WBA у суперважкій вазі англієць Девід Хей обговорював ймовірність проведення бою з одним з братів Кличків 2011 року, передає Укрінформ-спорт.
У своєму наступному бою Девід Хей захищає титул проти свого співвітчизника Одлі Харрісона у Манчестері 13 листопада. Діючий чемпіон світу за версіями IBF, WBO, IBO українець Володимир Кличко проведе захист своїх титулів у Німеччині 11 грудня проти англійця Дерека Чисорі. Старший із братів Віталій Кличко, який захистив колись свій титул за версією WBC у бою проти американця Шеннона Бріггса, за попередніми даними проведе свій наступний бій у березні наступного року.
Девід Хей передбачає, що поєдинок проти одного з братів відбудеться 2011 року, тому що він може запропонувати набагато вигідніший з фінансової точки зору бій, ніж хто-небудь.
"Є багато боксерів, таких як Дерек Чисора, з якими він (Володимир Кличко) може битися, - заявив Хей. - Багато боксерів подібних до Шеннона Бріггса, з якими може битися його брат. Але людям нудно від таких боїв. Люди впадають в нудьгу, дивлячись на те, як вони (брати Клички) б'ють нікудишніх хлопців, у яких немає жодного шансу. Я єдиний гідний опонент, і вони це знають.
Вони звикли мати справу з боксерами, які виходять на ринг з опущеними руками, лише заради грошей, але я не такий. І для них це буде як коротке замикання. Вони не знатимуть, що робити. Я вважаю, що після того, як вони підрахують кількість грошей, зароблених на боях з Чисорою і Бріггсом, стане зрозуміло, що всі дороги ведуть до Девіда Хея".
Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/p33154/