понеділок, 18 жовтня 2010 р.

Віталій Кличко відстояв титул чемпіона світу за версією WBC у поєдинку проти Шеннона Бріггса

Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) у суперважкій вазі Віталій Кличко провів успішний захист титулу у німецькому місті Гамбург у поєдинку проти американця Шеннона Бріггса. Після завершення дванадцяти раундового бою судді одноголосно віддали перемогу Віталію Кличку -120:107, 120:107, 120:105, передає Укрінформ-спорт.
Початок поєдинку Бріггс, незважаючи на численні прогнози, провів у тактичній боротьбі, лише зрідка відповідаючи ударами назустріч. Проте до середини бою Віталій Кличко все більше почав вкладатися в удари, збільшуючи свою перевагу, а в деяких раундах Шеннон був просто на межі нокауту.
Після поєдинку Віталій Кличко подякував уболівальникам за підтримку, а Шеннону Бріггсу за чудовий бій. "Дякую за вашу підтримку. Бріггс хороший боксер у нього велике серце. У цьому поєдинку він продемонстрував наполегливість і волю до перемоги, хоча і поступився", - сказав Кличко-старший.
У свою чергу, Шеннон Бріггс назвав Віталія Кличка кращим боксером суперважкого дивізіону. "Я зустрічався з Джорджем Форманом, Ленноксом Льюїсом, але Віталій найкращий. Я добре підготувався до цього поєдинку, але програв. Віталій Кличко найкращий боксер суперважкого дивізіону", - зазначив Шеннон Бріггс.