середу, 3 листопада 2010 р.

До Євро-2012 українська збірна – «під оселедець»

Українські перукарі збираються запровадити до Євро-2012 нову зачіску. Відпрацювати її вони хочуть на футболістах, підстригши гравців національної збірної «під козаків», передає Укрінформ-спорт.
«Зараз ми спілкуємося з нашими футболістами, щоб у 2012 році Україна як господарка турніру могла би запровадити нову лінію моди, яка включатиме зачіски», - розповів президент Союзу перукарів України Олексій Антонюк. На переконання останнього, якби Андрій Шевченко або якийсь гравець «Шахтаря» вийшов би на поле «з оселедцем», то це могло б повторити Бекхема, завдяки якому у світі став популярним ірокез.
Натомість, самі футболісти від ідеї перукарів не в захваті. За словами захисника донецького «Шахтаря» і збірної України Дмитра Чигринського, нова зачіска для футболістів – безглуздя. «Можливо, для перукарів і папарацці це буде суперкруто і креативно, але потрібно подумати і про нас. Ніколи би в житті не підстригся «під оселедець», - каже Чигринський. Погоджується з ним і колега по командам Алексій Гай. «Нехай ті, хто таке вигадав – і роблять собі такі зачіски», - заявив гравець «Шахтаря» і національної збірної.