четвер, 7 жовтня 2010 р.

Триває конкурс на найкращий логотип України!

Триває Всеукраїнський творчий конкурс на найкращий логотип України, який продовжуватиметься до 15 жовтня 2010 року, передає Укрінформ-спорт.
Організатор конкурсу - Державне Підприємство  «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт»» за завданням Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи  2012 року з футболу.
Учасниками конкурсу можуть стати усі бажаючі. Для цього необхідно представити на розгляд комісії у електронному форматі ескіз логотипу, який обов’язково повинен містити слово «Україна» та зображувальний елемент, а також короткий коментар-пояснення щодо використаних у логотипі компонентів.
Серед вимог до логотипу – чітка асоціація з Україною, оригінальність, сучасність, актуальність, лаконічність, баланс українських традицій та інновацій тощо.
Логотип має бути представлений трьома мовами: українською, російською та англійською, причому перехід на іншу мову не має візуально змінювати дизайн. За умовами конкурсу, автор найкращого логотипу отримує премію у 80 тисяч гривень.
Відповідно до Положення, метою конкурсу є створення логотипу України, який має стати символом  країни та буде використовуватися для формування позитивного іміджу України, зокрема, для зображення на сувенірній та друковано-рекламній продукції тощо.
Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися з його офіційного Положення.
Окрім цього, для участі в конкурсі учасники повинні заповнити реєстраційну картку, яку потім разом з електронним ескізом логотипу України та додатками необхідно надіслати на електронну пошту організаторів – logoukraine@gmail.com.