понеділок, 11 жовтня 2010 р.

Найщасливіша дитина у світі з'явилася на світ у Великій Британії

Дівчинку, що з'явилася вчора на світ у клініці Доброї Надії міста Саттон Колфілд (Вест-Мідлендс, Велика Британія), охрестили найщасливішою дитиною у світі. Маля народилося в день "трьох десяток", 10.10.10, та ще й о 10 годині, 10 хвилин і 10 секунд, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМУ.
Немовля з'явилося на світ раніше терміну, але пологи були природними і пройшли успішно, говорять лікарі. А настільки точний час народження зафіксував електронний годинник у пологовому відділенні. Дівчинку назвали Ніам Бонд. Мати малючки, 20-річна офіціантка Кілі Хірн розповідає, що пологи були заплановані на 29 листопада, і аж до кінця жовтня жінка мала намір працювати в барі. Але дитина захотіла з'явитися на світ раніше. Кілі говорить, що була просто приголомшена, побачивши на табло час народження немовляти. "Це винятковий момент і особливий час, який неможливо буде забути. Тим паче, що це моя перша дитина", - сказала щаслива мати.
Батько новонародженої, 22-річний Дін Бонд, упевнений, що народитися в день, який вважають одним із найщасливіших у столітті, - це знак успіху і для дитини, і для її батьків. День "трьох десяток", який випадає лише раз у століття, нумерологи називають символізуючим момент потужного відродження. Деякі з них упевнені, що вчора був найщасливіший день нинішнього століття, пише британська газета "Дейлі Мейл".