четвер, 14 жовтня 2010 р.

Новий прес-центр ІЦ "Україна-2012" в УКРІНФОРМі стане домівкою для всіх шанувальників футболу

Новий прес-центр Інформаційного центру "Україна-2012", відкритий в агентстві УКРІНФОРМ, стане домівкою для всіх шанувальників футболу. Таке переконання висловив віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков у цьому прес-центрі під час брифінгу, присвяченому ходу підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, передає Укрінформ-спорт.
"У найближчі півтора року він буде домівкою для тих, хто любить футбол. До відкриття основного прес-центру на стадіоні "Олімпійський" це буде головний інформаційний центр з висвітлення, я сподіваюсь, не проблем Євро, а шляхів їх вирішення", - сказав Б.Колесніков.
Він зазначив, що українська команда, яка займається підготовкою до проведення футбольного чемпіонату, буде завжди рада бачити тут журналістів. "Ви зможете сюди звернутися за будь-якою інформацією щодо об'єктів Євро-2012", - запевнив віце-прем'єр-міністр представників мас-медіа.
Нова конференц-зала на 100 місць оснащена сучасною мультимедійною технікою, радіоапаратурою, телефонним та інтернет-зв'язком, Wi-Fi-мережею. Приміщення повністю готове до проведення прес-конференцій, інтернет-конференцій, "гарячих" телефонних ліній та відеомостів.
Б.Колесніков також повідомив, що вже видається Інформаційний вісник "Україна 2012", який виходить українською та англійською мовами. "Звісно, жодне періодичне видання не може змагатися з інтернетом у швидкості, але може розкрити ширше ту чи іншу проблему", - підкреслив він. Вісник розповідає про підготовку України до чемпіонату Європи 2012 року, знайомить читачів з відомими футболістами, які гратимуть у турнірі, цікавими культурно-історичними та природними надбаннями України. Журнал виходитиме щомісяця.

Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/p32207/