четвер, 21 жовтня 2010 р.

Шеннон Бріггс приховав травму під час бою з Віталієм Кличком

Американський боксер-суперважковаговик Шеннон Бріггс протягом всього бою з Віталієм Кличком приховував від своїх тренерів і секундантів травму лівої руки. За словами Бріггса, він дістав розтягнення зв'язки біцепса лівої руки вже у першому раунді, але не хотів відмовлятися від продовження боротьби і приховав травму, передає Укрінформ-спорт із посиланням на інтернет-видання boxingscene.com.
Американець розповів, що протягом всього бою йому доводилося битися однією рукою. Бріггс додав, що якби обидві його руки були в порядку, то він напевно б нокаутував Кличка-старшого.
Бій Кличко - Бріггс відбувся 16 жовтня у Гамбурзі та завершився перемогою українця по очках. Після бою американського боксера доставили в лікарню, де у нього виявили кілька переломів лицьових кісток, струс мозку і травму руки. Бріггс досі перебуває в клініці.
За словами американця, якому 4 грудня виповниться 39 років, він поки що не вирішив, чи продовжуватиме кар'єру професійного боксера. "Я двічі був чемпіоном світу, - нагадав Бріггс. - Можливо, Бог не хоче, щоб я став чемпіоном утретє".
Укрінформ-спорт
http://www.sport.ukrinform.ua/news/p32610/