вівторок, 12 жовтня 2010 р.

Росіянин Денис Бойцов відмовився від участі в турнірі претендентів на титул чемпіона IBF

Росіянин Денис Бойцов відмовився від участі в турнірі претендентів на титул чемпіона світу серед боксерів-професіоналів за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF), передає Укрінформ-спорт.
Як повідомляє американський інтернет-ресурс "Файтньюз", замість Бойцова запропоновано змагатися американцю Едді Чемберсу, який вже зустрічався з чемпіоном світу IBF українцем Володимиром Кличком і програв нокаутом у 12-му раунді.
Планується, що в перших поєдинках турніру Чемберс зустрінеться з французом Жан-Марком Мормеком, українець Олександр Дмитренко - з американцем Джонатоном Бенксом. Переговори з боксерами поки що тривають.
Переможець цього турніру стане обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу, який належить українцю Володимиру Кличку. А наступний бій Володимир проведе 11 грудня в Німеччині, найвірогідніший суперник - британець Дерек Чисора.
Такий турнір пройде вдруге - в 2008 році в аналогічних змаганнях брали участь росіянин Олександр Повєткін, американці Келвін Брок, Кріс Берд і Едді Чемберс. Росіянин став переможцем, але своїм правом позмагатися за титул чемпіона досі не скористався.
Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/p32038/