понеділок, 18 жовтня 2010 р.

Хей не готовий битися з Кличком

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версією WBA англієць Девід Хей заявив, що битиметься з Кличком лише тоді, коли буде готовий до цього бою, передає Укрінформ-спорт із посиланням на ТСН.
"Проведу бій проти Кличка тоді, коли я буду готовий, а не коли цього захочуть Клички. Зараз я зосереджений лише на майбутньому поєдинку з Одлі Харрісоном", - сказав Хей.
Також Хей дав оцінку поєдинку Віталія Кличка проти Шеннона Бріггса. "Це карнавал для німців, але справжні шанувальники боксу знають, що їх бій - це витрата часу", - заявив Хей.
З патріотичних міркувань Хей підтримав свого співвітчизника Дерека Чісору, якому 11 грудня належить зустрітися з чемпіоном IBF/IBO і WBO Володимиром Кличком.
"Погодившись на цей бій, і в разі своєї перемоги Дерек передає своє майбутнє промотерам Кличка, - сказав Хей. - Це почнеться з бою проти Віталія Кличка, і, можливо, за ним піде реванш, якщо він переможе обох. І, хоча люди не сприймають його поєдинок проти Володимира всерйоз, я гадаю, він досить швидкий і сильний, щоб перемогти. Сподіваюся, він зробить це. Складне завдання для такого недосвідченого боксера, але, як і кожен англієць, я буду вболівати за нього".
Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/1/p32488/