вівторок, 28 серпня 2012 р.

Журнал Forbes назвав найвисокооплачуваніших знаменитостей

Опра УїнфріАмериканський журнал Forbes опублікував рейтинг найвисокооплачуваніших знаменитостей. Лідерство у рейтингу четвертий рік поспіль утримує знаменита телеведуча Опра Уїнфрі. За даними видання, її прибуток у період з травня 2011 року по травень 2012-го становив 165 млн. доларів.
На другому рядку нинішнього рейтингу знаходиться кінорежисер і продюсер Майкл Бей, який заробив за рік 160 млн. доларів. Третє місце дісталося режисеру, сценаристу і продюсеру Стівену Спілбергу (130 млн. доларів).

До ТОП-5 увійшли також теле - і кінопродюсер Джеррі Брукхаймер (115 млн. доларів) і репер, музичний продюсер, бізнесмен Доктор Дре (110 млн. доларів).

Актор, режисер, сценарист, драматург, продюсер і письменник Тайлер Перрі займає 6-й рядок рейтингу з прибутком 105 млн. доларів. За ним іде радіо- і телеведучий, гуморист і письменник Говард Стерн (95 млн. доларів).

Восьме місце посів письменник Джеймс Паттерсон (94 млн. доларів), дев'яте – режисер і сценарист Джордж Лукас (90 млн. доларів). Замикає першу десятку англійський телеведучий і продюсер Саймон Коуелл (90 млн. доларів). Загалом Forbes включив до списку 21 знаменитість.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/gurnal_forbes_nazvav_nayvisokooplachuvanishih_znamenitostey_1751716

2 коментарі:

  1. Жінка - то шо нада!!! Успішна, демократична, зіркова... Все, що могла, вона дала американському народу, і як у кращих американських традиціях - не за просто так...

    ВідповістиВидалити
  2. Шоубизнес в США на передовой

    ВідповістиВидалити

Коментувати: