четвер, 9 серпня 2012 р.

Обідати біля комп'ютера – провокувати рак

Раніше спеціалісти попереджали, що звичка вживати їжу біля комп'ютера провокує ожиріння: мозок пропускає сигнал про насичення, і людина продовжує жувати. Однак нещодавно вчені заговорили про ще більш вагому причину, з якої потрібно відмовитися від "перекусів" за комп'ютером.

Про це повідомляє MyJane.ru.

Київські екологи виявили: біля ПК кардинально змінюється молекулярна структура їжі і напоїв. Вони стають агресивними і шкодять людському організму. Оскільки тіло людини на 80 відсотків складається з води, те ж саме відбувається не тільки з продуктами, але і всім тілом людини. Незважаючи на те, що людина не відчуває впливу електромагнітного поля, це все-таки руйнує організм, призводячи до онкології, хвороб Паркінсона і Альцгеймера.

Спеціалісти попереджають, що необхідно відмовитися від трапез біля монітора. Крім того, не варто спати в одній кімнаті з телевізором, комп'ютером та іншою технікою. Якщо іншого виходу немає, треба розмістити ліжко на відстані не менше 2 метрів від них. Також медики рекомендують виймати штекер із розетки, коли ви не працюєте за комп'ютером, і користуватися максимально коротким шнуром, уникаючи подовжувачів.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1747478

3 коментарі:

  1. Поради - супер! Тільки як сховатися від них в наших малогабаритних "маєтках", коли все в одній кімнаті? Ну тоді хоча б вимикати...

    ВідповістиВидалити
  2. дійсно, якщо цілий день проводиш за комп'ютером, бажано робити перерви хоча б під час вживання їжи

    ВідповістиВидалити

Коментувати: