середу, 22 серпня 2012 р.

Чернігівці встановили третій у цьому році рекорд на параді дитячих візочків

парад-1Експерти Національного реєстру рекордів зафіксували в Чернігові третій у поточному році рекорд - "Наймасовіший парад дитячих візочків".
Про це повідомила радник Чернігівського міського голови Ірина Синельник, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
"У Чернігові встановлено новий рекорд України за кількістю учасників параду дитячих візочків, який пройшов в обласному центрі в суботу", - сказала Синельник.
За її словами, у чернігівському параді брало участь 83 візочки. Ця кількість побила останній рекорд, встановлений у Севастополі, де на сімейне свято прибуло 63 екіпажі.

Парад у Чернігові проходив у центрі міста на Алеї Героїв. Стилізовані й прикрашені візочки з дітьми супроводжували щасливі й карнавально вбрані батьки. Зі святом їх привітав міський голова Олександр Соколов. Він підкреслив, що головною метою заходу є не встановлення рекорду, а створення неповторної атмосфери творчості, радості й добра.

Оригінальність оформлення візочків оцінювало журі. Воно визначило переможців у 11-ти номінаціях, володаря гран-прі та призу глядацьких симпатій.

Парад дитячих візочків у Чернігові відбувся вчетверте. Як і раніше, його організували Центр свідомого батьківства "Азбука для батьків" та Агентство стратегічних комунікацій "Прайм медіа".
Як повідомлялося раніше, наприкінці травня у Чернігові, на фестивалі романтики і кохання "Romantic. Chernihiv. Fest", було встановлено два рекорди України. Перший - розгортання найбільшого в державі серця з майже 8-ми тисячами освідчень, другий - наймасовіше виконання вальсу.

Наталія Потапчук, ЧЕРНІГІВ. 22 серпня 2012 року.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/chernig


ivtsi_vstanovili_tretiy_u_tsomu_rotsi_re

kord_na_paradi_dityachih_vizochkiv_17506
34

2 коментарі:

Коментувати: