середу, 8 серпня 2012 р.

Вересень оголошено місяцем джазу в Криму

Вересень оголошено місяцем джазу на півострові. Відповідне рішення було прийнято у вівторок на засіданні Ради міністрів Криму.

Про це повідомляє Курортно-інформаційний центр АРК.

"Рішення прийнято з метою розширення рамок курортного сезону, популяризації Криму як міжнародного курорту і розвитку подієвого туризму", - відзначив міністр курортів і туризму Олександр Лієв.

Наступного місяця, за його словами, відбудеться ряд заходів, присвячених джазовій музиці, які пройдуть за підтримки Міністерства курортів і туризму.

Лієв також підкреслив, що, у зв'язку з проведенням Місяця джазу, буде створено організаційний комітет, який підтримає вже існуючі джазові фестивалі "LiveinBlueBay" і "Джаз Коктебель" та ініціює створення ще чотирьох тематичних заходів.

"Джаз Коктебель" (Koktebel Jazz Festival) - щорічний фестиваль contemporary world and jazz музики, який проходить з 2003 року в смт Коктебель.

"Live in Blue Bay" - єдиний в Україні некомерційний Міжнародний джазовий фестиваль, який проходить з 2009 року на території смт Коктебель.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1747191

1 коментар:

  1. Live in Blue Bay: САКСофон особливо романтично виглядає на тлі вечірнього моря... Джаз допоможе по-справжньому пізнати душу мінливих хвиль...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: