четвер, 2 серпня 2012 р.

У Криму зростає кількість цілорічних оздоровниць

Вперше за багато років в Криму спостерігається збільшення кількості легальних цілорічних оздоровниць. Кількість ліжко-місць, доступних цілий рік, зросла на 7%.

Про це міністр курортів та туризму АРК Олександр Лієв повідомив в ефірі "Радіо-Ера" 31 липня, повідомляє Курортно-інформаційний центр.

"Завдяки підтримці влади нам вдалося зосередити увагу на оздоровленні, розширення рамок курортного сезону, вдалося добитися того, що у цьому році збільшилася кількість легальних оздоровниць, які працюють цілорічно. До цього кожного року кількість цілорічних санаторіїв у Криму зменшувалася. На мій погляд, це важливий показник. Бізнес почув владу і почав вкладати гроші у свій розвиток", - підкреслив він.

Глава курортного відомства зазначив, що восени і навесні у Криму найбільш сприятливий для оздоровлення клімат. Вже зараз півострів готується до свого основного сезону - оксамитового, який розпочинається 1 вересня.

"Нинішній сезон найбільш цікавий. У цьому році він буде насичений фестивалями та яскравими подіями. У їх числі Prime Yalta Rally, місяць джазу в Криму, Другий Міжнародний винний фестиваль "WineFeoFest". На повну силу працюють і наші природні, оздоровчі ресурси. Моя порада туристам, які хочуть отримати від Криму задоволення, - приїжджати до нас у вересні або жовтні", - підсумував Олександр Лієв.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1745860

3 коментарі:

  1. В правильном направлении работают, ведь морской воздух насыщен йодом круглогодично, надо только подготовить утепленные лежаки и не драть высокие цены

    ВідповістиВидалити
  2. Оксамитовий сезон манить туристів ранковою прохолодою і ніжним обіднім сонячним промінням...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: