понеділок, 13 серпня 2012 р.

Українці не люблять свою роботу через начальників-грубіянів

Багато українців не люблять свою роботу через зловживання повноваженнями з боку начальства.

Про це свідчать результати опитування, проведеного рекрутинговою компанією "HeadHunter", повідомляє ТСН.

"Лише 14,72% опитаних завжди щасливі на роботі, 37,4% - іноді, 17,16% - ніколи, а 8,12% зізналися, що працюють заради грошей. Кожен п'ятий взагалі не зміг відповісти", - констатують у компанії.

Не менш гнітюча статистика і у сайту rabota.ua - 41 відсоток українців на роботі не тримають ні посада, ні зарплата. Тільки 16% однозначно не збираються міняти "шило на мило", втім 13% зізнаються, що покинуть насиджене місце при першій же можливості.

Насправді, це не лише українська проблема. За даними компанії Kelly Global Workforce Index, яка провела опитування 170 тис. респондентів в 30 країнах світу, більше третини працюючого населення в світі готові змінити місце роботи. В Європі, Америці і Азіатсько-Тихоокеанському регіоні люди готові до змін для підвищення почуття власної значущості. Росіяни погоджуються міняти роботу на користь кращої зарплати і кар'єрного зростання.

Найвищий рівень незадоволеності серед співробітників в Європі - 43% опитаних заявили про те, що часто замислюються про бажання змінити місце роботи. На Американському континенті подібні настрої присутні лише у 28%, і лише 9% налаштовані на зміни в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/ukraiintsi_ne_lyublyat_svoyu_robotu_cherez_nachalnikiv_grubiyaniv_1748489

1 коментар:

  1. начальники бувають командири та керівники - в другому випадку підлеглим пощастило

    ВідповістиВидалити

Коментувати: