понеділок, 6 серпня 2012 р.

Чемпіонат України: маріупольський "Іллічівець" та одеський "Чорноморець" виграли свої матчі

Маріупольський "Іллічівець" та одеський "Чорноморець" виграли поєдинки 4-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів Прем'єр-ліги.

"Іллічівець" переграв запорізький "Металург" - 3:0, "Чорноморець" переміг з рахунком 1:0 полтавську "Ворсклу", повідомляє УКРІНФОРМ

Адріан Пуканич на 44-й хвилині забив перший м'яч у ворота "Металурга". Ще двічі голкіпера маріупольського клубу Олексія Шевченка на 53-й та 3-й доданій хвилині матчу переграли Костянтин Кравченко та Костянтин Ярошенко. У "Чорноморця" точним ударом на 45-й хвилині відзначився Еліс Бакай.

"Металург" та "Ворскла" догравали матчі у меншості. У "Металурга" на 92-й хвилині червону картку отримав Адольф Тейку. У "Ворскли" на 73-й хвилині з поля пішов Артем Громов.

Дніпропетровський "Дніпро" та харківський "Металіст" свої поєдинки зіграли внічию. "Дніпро" розійшовся миром з київським "Арсеналом" - 1:1. "Металіст" поділив очки у поєдинку з донецьким "Металургом" - 2:2.

У "Дніпра" м'яч з одинадцятиметрової позначки на 65-й хвилині забив Матеус. "Арсенал" відігрався на 92-й хвилині. Голом відзначився Олександр Кобахідзе.

У "Металіста" дублем відзначився Хавьєр Клейтон (7-ма хвилина, 35). У "Металурга" м'ячі забили: Артем Барановський (71), Драман Траоре (90+1).

Завершиться 4-й тур у понеділок матчем "Волинь" (Луцьк) - "Шахтар" (Донецьк).

Турнірне становище: "Динамо" - 12 очок (після 4-х ігор), "Дніпро" - 10 (4), "Шахтар" - 9 (3), "Зоря" - 9 (4), "Металіст" - 8 (4), "Волинь" - 7 (3), "Кривбас" - 6 (4), "Карпати" - 4 (4), "Іллічівець", "Чорноморець" - по 6 (4), "Арсенал" - 4 (4) "Ворскла", "Таврія" - по 3 (4), "Металург" (З), "Металург" (Д) - по 1 (4), "Говерла" - 0 (4).

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/chempionat_ukraiini_mariupolskiy_illichivets_ta_odeskiy_chornomorets_vigrali_svoii_matchi_1746624

1 коментар:

Коментувати: