четвер, 30 серпня 2012 р.

Найстарший бортповідник буде внесений до Книги рекордів Гіннесса

РонВосьмидесятитрирічний бортповідник Рон Акана, який кілька днів тому завершив кар'єру, потрапить до Книги рекордів Гіннесса.Він буде зареєстрований як найстарший стюард, який коли-небудь працював у цивільній авіації, повідомляє Associated Press.

За словами бортповідника, який пропрацював в авіакомпанії United Airlines 63 роки, він подав заявку до Книги рекордів Гіннесса кілька місяців тому, і нещодавно отримав сертифікат, що визнає його досягнення. Пенсіонер повідомив, що невелику розповідь про нього опублікують у Книзі в жовтні 2012 року. Раніше вже повідомлялося, що Акана включений до Книги рекордів, але офіційно це стало відомо лише зараз.

В останній робочий рейс Рон Акана вирушив 26 серпня, у неділю. Назад, додому у Колорадо, він вже летів як пасажир. Відтоді, як він вийшов на пенсію, тепер вже колишній бортповідник, в основному займався тим, що писав листи подяки тим, хто дізнався про нього зі ЗМІ та надіслав йому листівки і короткі послання з побажаннями усього найкращого. "Я не чекав такої уваги", - зізнався Акана.

У найближчому майбутньому Акана разом з дружиною Елізабет має намір присвятити себе подорожам світу. United Airlines надала йому 200 мільйонів миль за програмою пасажирів, які часто літають. "Нам стільки всього треба буде подивитися!", - зазначив пенсіонер. Куди саме Акана з дружиною вирушать насамперед, екс-бортповідник не уточнив.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1752272

2 коментарі:

  1. Уже потрапив... недаремно ж працював так чемно та довго...

    ВідповістиВидалити
  2. дай Бог каждому до такого возраста сохранить работоспособность

    ВідповістиВидалити

Коментувати: