середу, 17 червня 2009 р.

Володарем джек-поту від "Спортпрогноз" став уболівальник київського "Динамо"

КИЇВ, 17 червня. /УКРІНФОРМ/. Щасливчиком, який зірвав перший в історії "Спортпрогноз" джек-пот у 150 тисяч гривень, став Віталій Пархоменко з м. Первомайськ Миколаївської області. Віталій з дитинства вболіває за футбольну команду "Динамо" (Київ) і всім азартним заходам віддає перевагу спортивному парі "Спортпрогноз". "Я граю з 2003 року. Але раніше грав не дуже часто - так, під настрій. А ось недавно дізнавався, що з'явився джек-пот і став частіше купувати квитки. Просто я захоплююся футболом, дивлюся всі матчі, тому мені до душі саме спортивні лотереї", - сказав щасливий переможець "Спортпрогноз".

Віталій Пархоменко упевнений, що виграти йому допоміг успіх, оптимізм і величезне прагнення до виграшу. За його словами, найчастіше він робить прогнози, покладаючись на свої знання про футбольні команди і інтуїцію. Як і всі футбольні фани, Віталій чекає проведення Євро-2012 в Україні. "Не знаю, як щодо Чемпіонату світу в 2010 році, але на матчі Євро-2012 обов'язково поїду. Думаю, що всі дуже чекають цієї події. Я теж з нетерпінням чекаю - обов'язково хочу бути присутнім", - заявив володар джек-поту. Незважаючи на те, що ідея відвідати Чемпіонат світу з футболу дуже приваблива, оптиміст з Первомайська все ж віддає перевагу вирішенню найбільш важливих родинних фінансових проблем. На питання про те, на що він витрачатиме 150 тисяч гривень, він відповів, що в першу чергу погасить кредит і оплатить освіту доньки.

Нагадаємо, що "Спортпрогноз" є єдиною в Україні спортивною державною лотерей. На сьогоднішній день джек-пот "Спортпрогноз" становить 60 тисяч гривень, і за умовами лотереї з кожним накладом його сума збільшуватиметься на 10 000 гривень.